Nieuwe haartrend voor lente/ zomer 2011 voor hem & haar

De lente en zomertrends voor 2001!

Wil jij weten wat de haartrends zijn voor komende lente en zomer?
Lees dan verder!

De cirkel
Dit voorjaar draait de Haarlijn met de titel Circle helemaal om exact geknipte ronde vormen waarbij je volop kunt variëren met je kapsel. Dit komt door de korte kruin en de lagen in het haar. Of je nu gaat voor een kort kapsel of een wat langere variant met een goed basis kapsel kun je qua styling dit voorjaar alle kanten op, van supergestileerd tot lekker nonchalant. En dé modekleuren dit seizoen zijn lichtere basis tinten met subtiele kleurnuances.

Zachte, ronde vormen bepalen het haarbeeld dit seizoen. Kijk je wat verder, dan zie je dat bij veel kapsels de kruin als kortste punt is genomen en dat vanaf daar veel – steeds langer wordende – laagjes zijn geknipt. Harmonie is het sleutelwoord: bij de langere kapsels wordt over het algemeen gekozen voor een lange lok, bij kort haar voor een pittige pony. De karakteristieke kenmerken van Circle gelden voor mannen en vrouwen, zonder dat je overigens kan spreken van een unisex-look: de vrouwenkapsels blijven supervrouwelijk, de mannencoupes echt mannelijk.

Zacht en rustig
In het voorjaar mag de haarkleur allemaal wat helderder. Licht haar wordt nog verder opgelicht; door donker haar worden lichtere tinten verwerkt voor een frisse look. Bij de Haarlijn van dit seizoen is vooral gewerkt met veel verschillende kleuren, voor optisch meer diepte en beweging in het haar. Ook de natuurlijke structuur van het haar komt zo nog mooier tot zijn recht. Uiteraard is je kapper dé specialist op dit gebied. De perfecte kleuring stem je vervolgens samen je kapper af op je huidskleur en persoonlijkheid. Populair komend seizoen zijn de mooie koele beigeblondtinten en de lichte caramel varianten.

Elegant of nonchalant
Het fijne van goed geknipte kapsels is dat je er ontzettend veel kanten mee uit kunt. Zo creëer je altijd een look die past bij je bui of je outfit. En dat komt goed uit, want als je weet dat je er goed uitziet, zit je lekkerder in je vel! De exacte, ronde vormen lenen zich bijvoorbeeld perfect voor een mooie gladde, supergestileerde styling. Glansproducten maken het elegante effect helemaal af. Heb je het liever wat uitbundiger? Laat dan vooral de natuur haar werk doen en maak bij het stylen handig gebruik van de oorspronkelijk structuur van je haar, voor meer beweging en een nonchalant effect.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Beautyjournaal!

(Bron: www.beautyjournaal.nl)

Advertenties

Comments

  1. Ik hou toch meer van de warrige, nonchalante look. De andere is zo ‘gemaakt’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: