Let’s get married!

Let’s get married!

Misschien denk je nu wel dat ik ga trouwen maar nee, het gaat om mijn beste vriendin Martine! Ik heb haar gisteren gevraagd of zij het leuk zou vinden om een stukje te schrijven over DE DAG. Ze reageerde enthousiast en voor de avond viel had ik al een leuk stukje in mijn mail! Vandaag daarom een post van gastblogger Martine! Ben je nieuwsgierig, lees dan snel verder!

Foto: Drost Fotografie

 

Zaterdag 14 mei 2011;

Nog iets meer dan 3 weken, 25 dagen om precies te zijn, dat zijn 600 uren en dus 36.000 minuten, dat maakt 2.160.000 seconden…. But who’s counting…..
Nou.. ik! En mijn aanstaande man ook! Over 25 dagen, mag ik het niet meer over mijn vriendje hebben, maar dan moet ik het over mijn man hebben….. hmmm… dat klinkt wel heel erg volwassen (en daarmee bedoel ik misschien wel oud….) 

De zenuwen beginnen te komen, drukke tijden en de tijd vliegt voorbij. Ik heb niet eens tijd om te kijken waar het blijft, want dat verlies ik nog meer tijd…. MAAR…. Het is vooral genieten. Nooit geweten dat een bruiloft regelen zoveel werk is. Nou moet ik eerlijk bekennen, dat ik nogal een pietje precies ben. Wat wil je, ik ben management assistente en het is mijn vak om een pietje precies te zijn. Vele evenementen heb ik al georganiseerd. In het begin dacht ik, voor een (lees: onze) bruiloft, draai ik mijn hand niet om…. Nou dan kom je van een koude kermis thuis. 

Je haar moet goed zitten, de kleur moet goed zijn, bruin zijn, maar alleen met een strapless topje in de zon want anders krijg je strepen!! Make-up perfect, en al weken van te voren beginnen met extra huidverzorging, want je moet er op je allerallerbest uitzien…. Schoonheidsspecialiste, en gelijk een afspraak gemaakt voor mijn aanstaande! En dan ineens zie je het voor je…. De grootste nachtmerrie allertijde! Wat nou als ik een puistje heb op de bruiloft??? Niet aan denken, dat gebeurt niet! Maar wat als het wel gebeurt? 

Heerlijk vind ik het, de mooiste jurk, supermooie schoenen met 11 cm hak en bling bling (hoe overleef ik 11cm??) Hoe zal mijn aanstaande eruit zien? En is hij net zo benieuwd naar mij als ik naar hem? Hij heeft in ieder geval supergave schoenen! En ik ga er vanuit dat zijn pak ook de allermooiste is! Maar dat kan haast niet anders.
Van iedereen hoor je de mooiste verhalen over hun bruiloft, tips over dat ik het uit handen moet geven op de dag zelf… (zal ik dat kunnen?) Maar vooral, dat ik moet genieten!! Alles tot in de puntjes is geregeld, een goede vriend van ons, gaat de foto’s maken en een paar weken geleden hebben we een proef-fotosessie gehad (zie foto).  Volgende week komt de ambtenaar van de burgerlijke stand, brengen we onze verlovingsringen naar de juwelier om ze te laten omtoveren naar trouwringen! Vandaag gaan we voor mijn allerliefste bruidsmeisje op zoek naar een supergeweldige bruidsmeisjesjurk! 

Over 2 weken mag ik weer mijn jurk passen en zal mij geleerd worden hoe ik moet lopen en zitten. Volgens mij hebben mijn lieve ouders me dat al geleerd toen ik een klein meisje was, maar goed….

Als klein meisje van een jaar of 10 zei ik het al: “Als ik ga trouwen, dan geeft opa mij weg!”. Helaas is opa in 2008 overleden, maar we trouwen op 8 juni, opa’s verjaardag. Dus hij is bij ons deze dag, dichtbij en in ons hart! Het zal een supermooie dag worden. Was het maar alvast zo ver…. Ik kan bijna niet wachten!!

Dus….. 

Ik ga lekker door met aftellen…. Het doet me denken aan een liedje van kinderen voor kinderen…. “mama, papa, zeg me toch…. Hoeveel nachtjes slapen nog?’. 

Foto: Drost Fotografie

 

Kinderen voor Kinderen: ‘Mama, papa zeg me toch….Hoeveel nachtjes slapen nog?’

Comments

  1. Fijn om te lezen! Ik ben momenteel ook helemaal into de bruidjes, als visagiste maak ik er vele op en ’t is altijd leuk om hun verhaal te horen! Proficiat Martine!

    • Martine says:

      Dank je wel Peggy!! Het is een leuke bijzondere tijd, het gaat zo snel! Maar we genieten met volle teugen.

      Martine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: