VOGUE Glamour

VOGUE GLAMOUR…
Betaalbare luxe als levensstijl, vanaf nu voor iedereen bereikbaar!

VOGUE Cosmetics heeft dit voorjaar nieuwe lijnen van VOGUE GLAMOUR geïntroduceerd. De verpakkingen zijn mooi en stijlvol en de lege verpakkingen zijn zonde om weg te gooien!
Er zijn 3 geurlijnen met elk 6 producten: bodylotion, , body & hair perfume, deodorant, showergel,  handzeep, body peeling. Deze geurlijnen stralen luxe uit en ruiken heerlijk voor een vriendelijk prijsje! Lees verder voor meer informatie!

Er zijn 3 geurlijnen:

– VOGUE Glamour Primetime
– VOGUE Glamour Highlight
– VOGUE Glamour Hotspot

VOGUE Glamour Primetime
De VOGUE Glamour Primetime geur is een vrouwelijk geur. De top- en hartnoot bestaat sensuele en zoet geurende bloemen. De geur gaat over in een warme basis met een vleugje vanille en musk waardoor je je op en top vrouwelijk voelt!

VOGUE Glamour Highlight
Ook is de VOGUE Glamour Highlight vrouwelijk maar ook fris en uitdagend met geurnoten van wilde rozen met een subtiel vleugje romige karamel.

VOGUE Glamour Hotspot
VOGUE Glamour Hotspot is een ultravrouwelijke, zeer elegante en spannende geur die een gevoel van ‘instant glamour’ opwekt  door de sprankelende combinatie van bloemige accenten van Roos en Anjer en een tikkeltje houtige basis dankzij een verfijnd cederhout- akkoord. 

Drie geurlijnen met elk zes producten  
Naast de parfums zijn er ook andere producten verkrijgbaar, als je de hele lijn gebruikt, ruik je de hele dag heerlijk van top tot teen!

Silky Shine Bodylotion
Deze rijk geparfumeerde bodylotion zorgt voor een heerlijke geur en een zijdeachtige glans waardoor je huid heerlijk zacht aanvoelt. De bodylotion is ook hydraterend.

Body Peeling
Deze heerlijk ruikende bodypeeling verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat je je bruine kleurtje langer behoudt. Je huid wordt er zacht, glad en stralend van!

Body & Hair Perfume
Voor de finishing touch van je VOGUE Glamour- ritueel is er deze spray voor je lichaam én haar. Hiermee hul je jouw body en lokken in een subtiel geurwaasje van je favoriete VOGUE Glamour Parfumlijn! 

Parfum Deo
De heerlijk geurende geparfumeerde deodorant bevat geen alumiumzouten en zorgt voor 24 uur lang een fris gevoel en geur.

Cream Shower
De douchecrème is lekker fris en laat je huid heerlijk ruiken, de douchecrème is verzorgend en geeft een zijdezachte huid.

Hand Soap
De handzeep Touch of Glamour is fluweel zacht en geeft een schoon en zacht gevoel.

De geurlijnen van VOGUE Glamour kan je kopen bij drogisterijen, supermarkten en warenhuizen.
Voor meer informatie kan je kijken op de website www.vogue-glamour.nl.

VOGUE Glamour Highlight

 

VOGUE Glamour PrimetimeVOGUE Glamour Hotspot

 
 

VOGUE Glamour Hotspot

Plaats een reactie