Emma Joe loves life

Emma Joe loves life

We zijn natuurlijk gek op originele winkels waar je heerlijk kan rondneuzen op zoek naar een leuke tas, sieraad of kadootje. Emma Joe loves life is een hele leuke winkel waar je terecht kan voor sieraden, tassen en nog veel meer. Als ik weer eens ga shoppen in Den Haag, ga ik zeker langs deze winkel! Kennen jullie deze winkel al?

Misschien kennen jullie wel andere leuke, unieke of bijzondere winkels, laat het weten! Misschien heb je wel tips om te shoppen in steden, laat me dit weten via een mail en dan komt er misschien binnenkort wel een leuk artikel over!

20111128-202656.jpg

De nieuwe en eigenwijze conceptstore, Emma Joe loves life, in hartje Den Haag is een winkel waar fashionista’s en fragrance lovers met smart op hebben gewacht. Nog maar net open en nu al een begrip in Den Haag. Ben je op zoek naar een tas die geen van je vriendinnen heeft? Een uniek sieraad voor a very, very special friend? Perfume candy waarmee je succes verzekerd bent? Dan is Emma Joe loves life de niet te missen spot voor jou.

Emma Joe loves life: one of a kind
Eenmaal voor de etalage, kun je niet anders dan naar binnen gaan! Je wordt meteen verleidt door de bijzondere geuren van de niche parfumlijnen, de verrassende collectie tassen en sieraden waarvan je hart sneller gaat kloppen. Ontdekken en beleven, daar gaat het bij Emma Joe loves life om. Al je zintuigen worden geprikkeld, je kan drie keer door de winkel lopen en steeds weer nieuwe treasures ontdekken. Opnieuw blijven verrassen is voor Emma Joe dan ook heel belangrijk: de collectie die vandaag in de winkel te zien is, zal volgende maand weer helemaal anders zijn! Dus blijf terugkomen en laat je steeds weer verrassen en inspireren.

Emma Joe loves life travels the world for you
Van Parijs, Milaan tot San Francisco: Emma Joe loves life reist de hele wereld af op zoek naar tassen, sieraden en parfums die nergens anders in Nederland te vinden zijn. Met ongekend veel passie is zij continue op zoek naar nieuwe, authentieke merken van hoge kwaliteit waarmee mannen en vrouwen hun eigen, individuele stijl kunnen onderschrijven.

Is haar verzameling compleet? Dan zal Emma Joe Emma Joe niet zijn als ze het vervolgens op een eigenwijze en originele manier presenteert… daar wordt je als klant echt blij van! Tel daarbij het kosmopolitische interieur, het vriendelijke personeel en de heerlijke koffie bij op en je kan concluderen: a star is born!

More of Emma Joe loves life?
Emma Joe loves life belooft haar klanten om hen steeds te verrassen. Dat dwingt haar om te blijven rondkijken, spotten en veel, heel veel te reizen. Altijd op zoek naar nieuwe impulsen, trends en merken die in Nederland fans gaan krijgen. Naast hot items houdt Emma Joe ook haar ogen en oren open om mooie A locaties te spotten in andere wereldsteden. Emma Joe is eigenwijs, creatief, fashionable en ambitieus dus Den Haag is zeker niet het eindstation!

Ervaar!
Om Emma Joe in een paar alinea’s te omschrijven is een onmogelijke opdracht, haar veelzijdigheid wordt in de Haagse winkel perfect weerspiegeld. Het ontwerp van de store, de gebruikte materialen, de warme belichting en uiteraard de complete en uiterst originele collecties maken dat je Emma Joe loves life zelf moet ervaren because you are very, very special!

20111128-202803.jpg

20111128-202836.jpg

20111128-202902.jpg

Ziet er leuk uit!

Advertenties

Comments

  1. Het ziet er allemaal heel leuk uit.
    Liefs, xxx

  2. Leuk 🙂 Ik woon spijtig genoeg in België 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: