Heerlijke zachte en verzorgde huid met Paula’s Choice

Let it snow….

Heb jij tijdens de wintermaanden ook last van een droge huid, een goede verzorgende bodylotion is dan absoluut een must! Paula’s Choice heeft een heerlijke Body Butter in het assortiment die je huid voedt en verzacht. Lees verder voor meer informatie!

Een comfortabel aanvoelende lichaamshuid tijdens de wintermaanden, dankzij Paula’s Choice Slip into Silk Body Lotion en Beautiful Body Butter!

Tijdens de wintermaanden is de lichaamshuid door de gure weersinvloeden vaak extra droog, voelt strak en onplezierig aan en heeft daardoor behoefte aan een intensieve voeding, verzachting en verzorging. Paula’s Choice biedt hiervoor een aantal rijke Bodycare- producten, die de huid van het lichaam binnen no time weer zacht, glad, soepel en daarmee comfortabel laten aanvoelen!

Een ongekend zijdezachte lichaamshuid met Paula’s Choice Slip into Silk Body Lotion

Paula’s Choice Slip into Silk Body Lotion lest de dorst van zelfs de meest droge lichaamshuid en laat haar letterlijk zijdezacht aanvoelen. De geavanceerde samenstelling is rijk aan antioxidanten en bevat een uitgekiende mix van verzachtende werkstoffen, waterbindende elementen en zijdezacht aanvoelende siliconen. Deze bodylotion trekt snel in de huid, herstelt het vochtgehalte op een intensieve wijze en geeft een gladde en gezonde uitstraling aan je droge huid. Deze hoogwaardige bodylotion beschermt je huid tevens tegen externe oorzaken van vochtverlies, veroorzaakt door bijvoorbeeld een lage luchtvochtigheid, een droge omgevingslucht, de inwerking van UV- straling of airconditioning. De formule is 100% vrij van parfum en kleurstoffen en daardoor ook perfect geschikt voor als je een gevoelige lichaamshuid hebt.

‘Winterkost‘ voor de extra droge huid met Paula’s Choice Beautiful Body Butter

Voor wie tijdens de wintermaanden liever een dikker en voller bodyproduct heeft, is er Paula’s Choice Beautiful Body Butter. Deze voorziet de zeer dorstige lichaamshuid met weelderige, verzachtende werkstoffen zoals sheabutter, aloë vera, vitamine E, olijf-, rijst- en jojobaolie. De samenstelling bevat tevens cacaoboter, welke de formule een luchtige maar subtiele chocoladegeur geeft. De luxueuze, romige Body Butter vormt een beschermend laagje. Deze reguleert het vochtniveau van de extreem droge huid tevens op een ultieme wijze, om de huid te helpen zichzelf te herstellen en weer gezond te worden. De uitgedroogde huid voelt meteen weer glad, soepel en goed beschermd aan.

verkoopinformatie:/strong>
Paula’s Choice Slip into Silk Body Lotion €19,25/210 ml
Paula’s Choice Beautiful Body Butter €18,15/118 ml

Je kunt de producten van Paula’s Choice via de Nederlands webwinkel op http://www.paulaschoice.nl, ook mogelijk vanuit België.

20111128-201320.jpg

20111128-201358.jpg

Plaats een reactie