Sylvie van der Vaart is het nieuwe gezicht van Hunkemoller

Sylvie van der Vaart het nieuwe gezicht van Hunkemöller!

Vanaf maart 2012 is de beeldschone Sylvie te zien in de nieuwste tv commercials van Hunkemöller. Hunkemoller is op zoek gegaan naar een vrouw die de perfecte match vormt met de merkwaarden van Hunkemöller. De sexy en gepassioneerde celeb is een ambitieuze, stoere jonge vrouw, inspirerend met een druk sociaal leven. Doordat Sylvie zelfverzekerdheid uitstraalt is ze sexy. De perfecte combi’s voor het gezicht van Hunkemöller. Gedurende het hele jaar zal Sylvia in verschillende communicatie- uitingen terugkomen, vanaf maart zal ze als eerste te zien in de tv commercial.

20120120-124735.jpg


Sylvie van der Vaart: “Ik was heel verrast en vereerd benaderd te worden door Hunkemöller. Ik vind het ontzettend spannend om in lingerie te verschijnen in TV commercials en in fotografie. Ik heb de ontwikkelingen die Hunkemöller doormaakt de laatste tijd goed gevolgd en ik voel me er prettig bij om het gezicht te mogen zijn van dit merk. Het is natuurlijk een enorm compliment om gevraagd te worden als model voor zo’n sterk merk.”

Adriana Hoppenbrouwer, Global Marketing Director; “We hebben uitgebreid onderzoek gedaan in Nederland en in Duitsland om een persoonlijkheid te vinden met de beste match met ons merk. We zochten een sterke jonge vrouw, die een zekere coolness factor en een hoog fashion gehalte met zich mee zou brengen. Keer op keer kwamen we uit bij Sylvie en we waren dan ook heel blij dat Sylvie positief reageerde op ons verzoek. We hebben heel veel zin in deze spannende samenwerking en we zijn er van overtuigd dat deze samenwerking heel veel bekendheid gaat geven aan ons merk, met name in de Duitse markt.”</

Over Hunkemöller
Hunkemöller, van origine een Nederlands bedrijf, is het grootste high street lingeriemerk van de Benelux. Met circa 2700 werknemers en meer dan 500 winkels in 16 landen, breidt Hunkemöller zich snel uit. Op dit moment kun je onze winkels vinden in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Koeweit, Spanje, Aruba, Curaçao, Rusland, Israël, Groot-Brittannië en Oostenrijk.

Ons in-house design team is non-stop bezig met productinnovatie en productontwikkeling. Ze zorgen ervoor dat de laatste trends in lingerie niet gemist worden en kwaliteit en fit gewaarborgd zijn. Hunkemöller heeft een multi-channel retail strategie ontwikkeld om haar bedrijfsactiviteiten te laten groeien door nieuwe winkels, shop-in-shops, e-commerce en internationale franchising. Op 3 oktober 2011 werd Hunkemöller door de Nederlandse ING retail jaarprijs voor de 5e keer op rij verkozen tot beste winkelketen in de categorie lingerie en ondermode. Op 20 oktober 2011 won Hunkemöller de Nederlandse Piet Heyn award 2011 en werd daarmee verkozen tot onderneming die zich met durf en visie onderscheidt in de markt. Een sterk merk, vol nieuwe ideeën. Hunkemöller is onderdeel van PAI partners, een Europese investeringsmaatschappij.

20120120-125048.jpg

Advertenties

Comments

  1. Leuk! Ze is een prachtige vrouw!

  2. Heel erg leuk!
    Liefs, xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: