Nicole by OPI: Justin Bieber Collectie

Vanaf februari introduceert OPI in Nederland de nagellaklijn Nicole by OPI deze lijn tocht zich op de trendy, jonge vrouw die volop in het leven staat en van kleur houdt. Deze lijn is exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas. Lees verder en Justin Bieber’s fans opgelet!

20120123-204615.jpg

NICOLE BY OPI COLLECTION
Het assortiment bestaat uit modieuze, gewaagde en felle kleuren, die perfect aansluiten bij de levensstijl van de jonge, sportieve vrouw. Nicole by OPI heeft al verschillende samenwerkingen met celebrities op haar naam staan, zoals met Justin Bieber en de Kardashians, beroemd van de reality tv-serie. Het is een gevarieerde collectie waarin maar liefst 94 kleuren zijn opgenomen, inclusief de beroemde Kardashian Kolors, en een base en top coat. Wij adviseren om altijd een base en top coat te gebruiken. Een base coat verbetert de hechting en voorkomt dat kleurstoffen de nagel indringen. Breng een top coat aan voor extra glans en bescherming, zodat de lak langer mooi blijft zitten. De nagellakken van Nicole by OPI kunnen fijn en makkelijk worden aangebracht, hebben een perfecte kleurdekking en een snelle droogtijd. Alle Nicole nagellakken zijn bovendien vrij van tolueen, DBP en formaldehyde.

Nicole by OPI zal vanaf februari 2012 exclusief verkrijgbaar zijn bij de hieronder genoemde12 winkels van Parfumerie Douglas. Medio 2012 zullen alle andere filialen volgen.

Alkmaar, Langestraat 16-18
Amsterdam, Kalverstraat 71
Den Haag, Venestraat 44
Eindhoven, WC Woensel 268
Enschede, Kalanderstraat 4
Groningen, Guldenstraat 42-1
Hoofddorp, Marktlaan 27
Maastricht, Grote Staat 26-28
Rotterdam, Poolsterstraat 85
Utrecht, Vredenburg 3
Zoetermeer, Driekant 170
Zwolle, Diezerstraat 7

LIMITED JUSTIN BIEBER COLLECTION
Vanaf 1 februari 2012 is het eerste parfum van Justin Bieber SOMEDAY verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas. Nicole by OPI heeft in samenwerking met de superster een beperkt verkrijgbare nagellakcollectie geïntroduceerd: The One Less Lonely Girl Collectionbestaande uit zeven kleuren. De kleuren zijn heel divers van mintgroen tot glimmende hartjes! De namen van de lakjes geïnspireerd op de liedjes van Justin Bieber. De limited Edition is vanaf 1 februari exclusief verkrijgbaar bij alle Douglas filialen in Nederland.

De exclusieve Justin Bieber Collection bestaat uit de volgende kleuren:
One Less Lonely Glitter, Prized Possession Purple, Give Me The First Dance, Me + Blue,OMB, Step 2 The Beat Of My Heart en My Lifesaver.

20120123-204838.jpg

Verkoopinformatie
Nicole by OPI is verkrijgbaar bij Douglas, kijk voor de verkoopinformatie op http://www.opi.nl of http://www.douglas.nl. De adviesverkoopprijs is € 11,95 (15 ml).

Ik ben geen Justin Bieber fan maar ik wil de nagellak met de hartjes, so cute!

20120123-204724.jpg

20120123-204741.jpg

20120123-204757.jpg

20120123-204813.jpg

Advertenties

Comments

  1. Die nagellak met hartjes is geniaal! Zo een potje wil ik wel alleen jammer -alweer- dat dit niet in België te verkrijgen is, of wel?

  2. Er zitten inderdaad mooie kleurtjes tussen! Leuk collectie weer!

  3. Wat een gave kleurtjes.
    Liefs, xxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: