Babor Sterren in de Spotlight

Babor Sterren in de Spotlight

De meeste vrouwen zijn altijd op zoek naar fijne en goede verzorgingsproducten die afgestemd zijn op hun huidtype. Tegenwoordig is er een groot aanbod in verschillende soorten en merken. Babor is een fijn merk met goede producten in het assortiment voor elke huidtype. Vandaag een aantal sterren van dit merk!

Sterren: Hollywood blockbusters kennen ze als geen ander en professionele sportteams koesteren hun sterren. Maar elke goede gezichtsverzorgingsserie heeft ook haar eigen sterren. Ze stralen wat feller dan andere producten, maar pas in een samenhangend geheel, als onderdeel van een systeem, kunnen ze hun ware kracht laten zien. SKINOVAGEPX is een op maat gesneden verzorgingslijn, geschikt voor elke huidbehoefte. Premium cosmetica van de nieuwste generatie – met een performance die rijp is voor een Oscar!

SKINOVAGEPX
PX staat voor Performance eXtra. Alle SKINOVAGEPX producten bevatten naast speciale werkstoffen, afgestemd op het huidbeeld, twee innovatieve ster-ingrediënten:

Alpine stamcellen behoeden het cel-DNA voor licht- en milieu veroorzaakte huidbeschadigingen. Ze voorkomen de huidveroudering en werken als een beschermingsschild. Met de plantaardig gewonnen, moleculaire katalysator OsmoTec kunnen de specifieke werkstoffen in de cel nog beter worden verwerkt, omdat hij het osmotische evenwicht weer herstelt. Het verzorgingseffect treedt sneller, effectiever en met depotwerking in (de vertraagde, over langere tijdsduur zich uitstrekkende werking van een ingrediënt).

De werkstoffen kunnen tot topprestaties oplopen. Bovendien zijn de nieuwe SKINOVAGEPX producten vrij van parabenen en minerale oliën en optimaal huid verdraagzaam. Zoals alle BABOR producten wordt ook SKINOVAGEPX volgens farmaceutische standaarden geproduceerd. En uiteraard is zowel de crème receptuur als het doosje compleet ‘made in Germany’.

SKINOVAGEPX houdt rekening met het genetisch vastgelegde huidbeeld en de huidtoestand van dat moment, want ook stress of milieu-invloeden beïnvloeden de huid. Daarom heeft BABOR met SKINOVAGEPX op maat gesneden producten voor vijf verschillende huidtypes en -toestanden ontwikkeld:

Vita Balance – voor de droge huid
Calming Sensitive – voor de gevoelige huid

Perfect Combination – voor de gemengde huid en de vette huid

Advanced Biogen – voor een vermoeide, uitgeputte huid

Pure – voor een onzuivere huid.

Zij worden terzijde gestaan door de lijn ‘Sensational Eyes’, specialistische verzorging voor het gevoelige ooggebied, en door de bijzonder slagvaardige lijn ‘Intensifier’, de supersterren van het BABOR verzorgingssysteem.

Bijzonder praktisch aan SKINOVAGEPX is het puntensysteem dat de zoektocht naar de juiste crème vergemakkelijkt. Het classificeert de rijkheid van de inhoud door middel van één punt voor een heel luchtige lotion, tot en met vijf punten voor zeer rijke crèmes. Op deze manier is het vinden van het optimale dag- en nachtverzorgingsduo of de passende crème voor het desbetreffende jaargetijde net zo gemakkelijk als een wandeling over de Walk of Fame!

TWEE STERREN IN DE SPOTLIGHTS

Intens Illuminating Serum: dit exclusieve werkstofserum beloofd een frisse, heldere uitstraling.
Perfection peptiden zorgen voor een lichte peeling van de huid terwijl Waltherica Indica haar laat stralen. Lichtreflecterende pigmenten schenken een frisse finish. Intens Illuminating Serum – 30 ml €50,-

Intens Refreshing Foam Mask: dit exclusieve schuimmasker zorgt voor extra vocht en vitaliteit van de huid. Behalve OsmoTec en alpine stamcellen bevat het een cistusroos extract dat de celregeneratie bevordert en tevens voor een frisse blik zorgt. Intens Refreshing Foam Mask – 75 ml €23,-

Welke huidverzorgingsproducten zijn jullie favorieten en met welk product kan je echt niet zonder?

20120530-094217.jpg

20120530-094239.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: