NIVEA onder de douche bodylotion & bodymilk

Zo na een lange periode eindelijk weer een update, ik heb een moeilijk maand gehad. Maar inmiddels probeer ik zo goed als kwaad weer alles op te pakken! En daar hoort natuurlijk ook een update op Beautyandso bij!

In mijn inbox kwam van de week een persbericht van NIVEA voorbij over de NIVEA onder de douche bodylotion & bodymilk. Dat lijkt me nou handig, lees verder voor meer info!

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de vrouwen bodyproducten gebruikt maar slechts 30% zich insmeert na het douchen. De voornaamste redenen hiervoor zijn dat de bodylotion een plakkerig gevoel geeft of dat er te weinig tijd voor is. Herkenbaar! Nivea heeft met de NIVEA onder de douche bodylotion & bodymilk de oplossing gevonden. De werking is hetzelfde als een klassieke bodulotion of milk en je kunt je na het afdrogen direct aankleden. Zo kun je genieten van een fijne douche en tegelijk je huid verzorgen, wat natuurlijk weer tijd scheelt. In de herfst en winter word je huid sneller droog en is een goede verzoring helemaal blangrijk om geen droge huid te krijgen.

Douchen en verzorgen tegelijk
De NIVEA onder de douche bodylotion voor de normale huid biedt een langdurige verzorging. De ultralichte formule, verrijkt met zeemineralen, trekt snel in en maakt de huid onmiddellijk zacht en soepel. De NIVEA onder de douche bodymilk voor de droge huid verzacht voelbaar ruwe zones. De crème-achtige formule met amandelolie zorgt voor een langdurige en intensieve verzorging van de huid. Beide producten laten na gebruik een verzorgende, niet-plakkerige laag achter op de huid, waardoor deze direct zijdezacht aanvoelt.

Het concept van de NIVEA onder douche bodyproducten is te vergelijken met de verzorging van het haar. Normaliter wordt het haar gereinigd met een shampoo en wordt vervolgens een conditioner aangebracht om het haar extra te verzorgen. De bodylotion voor onder de douche wordt voor hetzelfde doeleinde gebruikt als de conditioner voor het haar. Eerst wordt het lichaam gereinigd met een douchegel en vervolgens wordt de huid gevoed met een bodylotion voor onder de douche. Na het afspoelen en afdrogen voelt de huid net zo zacht en verzorgd aan als na het gebruik van een klassieke bodylotion. Direct na het douchen klaar voor de dag.

Stappenplan:
Stap 1: reinig de huid met een NIVEA doucheproduct en spoel deze af.
Stap 2: breng het NIVEA onder de douche bodyproduct aan op de huid.
Stap 3: spoel het lichaam af.
Stap 4: droog het lichaam op de gebruikelijke manier af.

20121001-221407.jpg

Verkoopinformatie:
De NIVEA onder de douche bodyproducten zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2012 voor een consumentenadviesprijs van € 5,99 voor 250ml.

Verzorg jij je huid altijd na het douchen met een bodylotion of bodybutter?

20121001-221445.jpg

Advertenties

Comments

  1. Hi, I just dropped by to view this website. It seems to be really
    interesting and I enjoyed browsing it, thank you very much
    for the helpful stuff!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: