Beauty Secrets!

Beauty Secrets!

De grote sterren hebben natuurlijk een onuitputtelijk beauty budget en beschikken over de mogelijkheid om dagelijks in de watten te worden gelegd door beauty experts. Maar ook sterren hebben beauty geheimen, lees verder om meer om de beauty geheimen te ontdekken van Kate Hudson, Lea Michele, beyonce, Selena Gomez en Heidi Klum.

Heb jij ook een beautygeheim of een beautyriteel die je aan ons wilt verklappen, laat het dan weten in een reactie!

Kate Hudson
Door eyeliner onder haar winpers aan te brengen laat zij haar ogen groter lijken.

Lea Michele
Voor een stralende huid gebruikt Lea Michele elke avond een gezichtsmasker en een haarmasker!

Beyonce
Gebruikt liever een oudere mascara dan een gloednieuwe, ze is van mening dat een iets oudere mascara haar wimpers langer en voller maakt.

Selena Gomez
Gebruikt elke dag een zonnebrandcrème, hiermee beschermt ze haar huid tegen schadelijke UV stralingen en voorkomt ze vroegtijdige huidveroudering.

Heidi Klim
Als Heidi haar haar heeft gewassen borstelt ze haar natte haar achter haar oren en laat ze haar haren zo opdrogen. Hierdoor komt er een lichte slag in de voorste plukken.

(Bron: styletoday.nl)

Mijn beautygeheimen

Honing
Tot grote verbazing van mijn dochter maak ik regelmatig een honing en suikermaskertje. Van honing word je huid heerlijk zacht en honing werd ook antiseptisch, voor een vorig artikel over honing klik hier. Na een minuut of 5 a 10 scrub ik mijn huid nog even met de suikerkorrels en het resultaat is een heerlijke zachte huid.

Olijfolie
Ook olijfolie heeft een heel prettig effect op je huid maar ook op je haar! Masseer je haar in met olijfolie en laat dit een kwartiertje intrekken en je haar is superzacht! Je moet het alleen wel heer erg goed uitspoelen en wassen, anders blijft je haar vet. Als je make up remover op is kun je ook een beetje olijfolie gebruiken om je make up te verwijderen. In een eerder artikel kun je nog nalezen over olijfolie.

Benen scheren
Voor het scheren van mijn benen gebruik altijd een klein beetje crèmespoeling, je hebt maar een beetje nodig en het scheren gaat erg makkelijk hierdoor!

20121105-222300.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: